Garantievoorwaarden

Jouw tevredenheid met het droomprogramma is mijn hoogste prioriteit.

Ik garandeer je dat als je de stappen van dit programma volgt, je meer carrièremogelijkheden zal hebben dan ooit tevoren. Meer gespreksuitnodigingen, meer contractaanbiedingen en meer vertrouwen dat het pad dat je volgt ook echt de juiste is.

Wat ik je niet kan beloven, is dat je na 8 weken je droombaan hebt veroverd. Dat kan niemand die volledig eerlijk is je beloven.

De realiteit is dat het veroveren van je droombaan een uitdagend proces is. Iets dat ik heb geleerd door het obsessief te bestuderen. Dit hele proces heb ik vervolgens zo gedetailleerd als mogelijk verwerkt in dit stap-voor-stap programma. Maar uiteindelijk ben jij degene die het werk zal moeten doen. Ik kan je het pad laten zien maar jij moet hem bewandelen.

 

Restitutie

Als je besluit dat het programma toch niet de juiste keuze voor je was, kan je een volledige restitutie krijgen, onder voorbehoud van twee voorwaarden.

#1 Er worden geen restituties gegeven na 14 dagen vanaf de aanmelddatum.

#2 Alle restituties zijn discretionair. Als je bijvoorbeeld alle materialen download en vervolgens vraagt om een restitutie, behouden we het recht voor om de restitutie te weigeren. Waarom? De ruime garantieregeling is zo opgesteld om mensen de kans te geven te checken of het programma geschikt is voor hen. Het stelen van het materiaal valt uiteraard niet onder deze regeling.

Om dezelfde reden als hierboven, moet je het aantoonbaar kunnen maken dat je het programma daadwerkelijk een kans hebt gegeven. Dit doe je door te laten zien dat je de opdrachten volledig en naar het beste van je kunnen hebt gedaan, maar desondanks geen goede resultaten hebt geboekt. Deze beoordeling is op onze discretie.

 

Contact

Nogmaals, jouw tevredenheid met het droombaanprogramma is mijn hoogste prioriteit. Voel je dan ook ten alle tijden vrij om contact op te nemen als je vragen hebt.

Contact opnemen kan via info[at]sollicitatiedokter[punt]nl of door te bellen naar 070-3702399.