Je bent hoogopgeleid, goed in je werk en bent toe aan een leuke nieuwe baan…

Maar niet zomaar een baan. Je wil een droombaan. Een baan waarbij je kunt doen wat je leuk vindt, bij een werkgever die je leuk vindt en waar je goed voor krijgt betaald.

Hoe die baan er precies uitziet, weet je nog niet precies.

Op dit moment weet je vooral wat je niet wil. Maar door alle sollicitatie- en carrièretips zie je door de bomen het bos niet meer. Je voelt echter wel dat je er klaar voor bent. Klaar voor actie. Maar je je weet niet waar je moet beginnen.

Waar het je aan ontbreekt, is een concreet stappenplan.

Ik kan je hierbij helpen.

De standaardadviezen omtrent solliciteren gaan je niet helpen bij het veroveren van een droombaan. Zelftestjes. Brieftips. Design-cv’s. Elevator pitches…

Uit ervaring kan ik je vertellen dat ze je allemaal kunnen helpen bij het vinden van een baan. Niet voor niets heb ik er diverse boeken over geschreven. Maar de praktijk heeft me ook geleerd dat er een enorm verschil zit in de aanpak tussen het vinden van een gewone baan en het veroveren van een droombaan .

DROOMBAAN is anders.

Ik leer je de tips en technieken die echt werken. Een blauwdruk voor het ontdekken en veroveren van je droombaan. Eentje die niet is opgesteld op basis van mooie theorieën. Maar op basis van praktijkresultaten en de ervaringen van tientallen mensen die ik hierin persoonlijk heb begeleid.