Het alles-in-één online programma om je droombaan te veroveren, inclusief persoonlijke begeleiding van Perry.

Dien je motivatie in om in aanmerking te komen voor het premium-programma.

Doordat ik slechts zeer beperkte beschikbaarheid heb en ik intensief samenwerk met mijn cliënten, zijn de selectiecriteria erg streng. Toelating tot het premium-programma is alleen mogelijk na goedkeuring van je motivatie, achtergrond en evt. een intakegesprek.

Persoonlijke begeleiding

In week 2, 4, 6 en 8 vindt er een 1-op-1 coaching call plaats per Skype. Ook wordt er in overleg één moment gekozen voor de live-sessie van 2 dagdelen waarin we het sollicitatiegesprek en de onderhandeling gaan oefenen. Deze zal plaatsvinden rond week 7/8 van het programma en is met een groep van maximaal 10 personen.

Naast de persoonlijke coaching, hebben je support-vragen als premiumstudent altijd prioriteit boven die van de andere studenten.

Jouw investering

De investering voor het programma inclusief begeleiding bedraagt €9.997 incl. btw. Dit bedrag dient vooruitbetaald te worden. Betaling in twee termijnen is mogelijk. Neem hiervoor contact op door te bellen naar 020 8932862.

Als je het programma niet in één of twee keer kan betalen, ben je waarschijnlijk beter af met het reguliere programma. Ook met die versie is het heel goed mogelijk om je droombaan te veroveren. Als dit geen obstakel is, ontvang ik graag je motivatie om mee te doen!

Aanmelden voor premium

6 + 2 =