Het alles-in-één online programma om je droombaan te veroveren

 

AANMELDING SLUIT:

Vrijdag 1 december om 23:59

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wil jij weer de regie voelen over je banenjacht en in je carrière? In dit online programma leer je in acht weken het bewezen systeem om stap-voor-stap je droombaan te identificeren en te veroveren!

Droombaan is een programma van acht weken waarin je stap-voor-stap weer de regie krijgt over je banenjacht. Het volgt een bewezen systeem dat je achtereenvolgens helpt om je droombaan te identificeren, deze ook daadwerkelijk te veroveren en zelfs om de onderhandelingen met goed gevolg af te ronden.

De cursus vertelt je niet alleen stap-voor-stap wat je moet doen maar zit ook boordevol extra’s zoals woord-voor-woord scripts die je kunt gebruiken tijdens de onderhandeling, e-mailscripts om mensen te benaderen en case studies van andere studenten.

Kortom, alles wat je nodig hebt om je droombaan te veroveren. 

Lees wat er gebeurde bij deze drie personen toen ze de technieken en strategieën uit deze cursus in de praktijk gingen gebruiken:

“In mijn hele carrière heb ik eigenlijk nooit echt strategisch onderhandeld. Onderhandelen was gewoon niks voor mij dacht ik altijd. Na jouw tips en hulp heb ik toch besloten om het gewoon te doen. Bij alle drie de aanbiedingen die ik kreeg, heb ik tenminste €3,000 extra onderhandeld met één uitschieter tot bijna €8,000 bovenop het eerste aanbod. Zonder jouw hulp had ik dit nooit voor elkaar gekregen.”

Jasmin Grzybeck

Managing Consultant

“Waar ik voordat we aan de gang gingen alleen maar afwijzingen kreeg, was het na ons werk meteen de eerste keer raak. Binnenkort begin ik bij mijn nieuwe werkgever!

THEO DE BRUIJN

Applicatiebeheerder

“Ik had te maken met een gat in mijn CV van vier jaar wat mij veel afwijzingen opleverende. Nadat Perry met mij aan de slag ging werd ik i.p.v. me een slag in de rondte solliciteerde opeens zélf benaderd en kreeg ik de ene uitnodiging na de andere waardoor ik zelfs de luxe had om te kiezen.

MADELON KLOK

Evenementenmanager

Maar… vergelijk deze geweldige resultaten eens met de resultaten van deze mensen.

“Ik heb een universiteitsdiploma op zak en kan mooie cijfers overleggen. Ik heb alles gedaan wat ik zou moeten doen maar toch krijg ik elke keer een variatie op ‘we gaan verder met andere kandidaten die naar ons idee beter passen in het profiel.’ Het is me gewoon niet gegund.” – NINA R.

Ik ben in vier jaar slechts een keer of vier uitgenodigd voor een gesprek. Ik ken veel mensen uit deze markt. Als ik zie wie er dan uiteindelijk op die posities terecht komen dan zie ik allemaal mindere goden maar wel vrouw of 10-20 jaar jonger. Solliciteren is gewoon een groot politiek spel.” – BOB T.R.

“Mijn droombaan (kinderpsycholoog) sluit niet voldoende aan op mijn studie (PABO). Toen ik jong was moest ik kiezen maar ik heb, achteraf gezien, verkeerd gekozen. Nu ik een gezin heb, heb ik geen tijd meer voor een studie. Gelukkig heb ik hier inmiddels wel mee leren leven.” – NATASHA B.

Wat is het grootste verschil tussen de mensen in de eerste en tweede groep?

De tweede groep mensen heeft zich neergelegd bij hun lot.

Na enkele tegenslagen hebben ze zichzelf ervan overtuigd dat een droombaan er gewoon niet in zat. Het ligt aan de economie, onwelwillende recruiters, een niet-passende opleidingsachtergrond of gebrek aan relevante werkervaring.

Een droombaan is voor hen is ondenkbaar.

Maar de tweede groep had te maken met precies dezelfde economie, recruiters en omstandigheden. Waarom lukt het hen dan wel?

De mensen in de eerste groep besloten actie te ondernemen.

In hun zoektocht naar een droombaan kwamen ze bij mij terecht en met een beetje hulp van mijn tips en technieken plukken ze hier nu voor de rest van hun leven de vruchten van.

De eerste groep liep tegen precies dezelfde obstakels aan als de tweede groep. Maar toen dat gebeurde, realiseerde ze zich dat ze actie moesten ondernemen. Als ze een ander resultaat wilden, moesten ze het anders aanpakken.

Dit programma kan voor jou precies hetzelfde doen.

Hoe ik dat weet?

In de afgelopen zes jaar heb ik uitgebreid getest welke sollicitatiemethodes goed werken en welke niet.

Ik ben Perry, de oprichter van Sollicitatiedokter.

Naast mijn werk als sollicitatiecoach ben ik auteur van diverse boeken op het gebied van solliciteren. Ook verschijn ik regelmatig in de landelijke media voor interviews over solliciteren en alles wat hier mee te maken heeft.

In de afgelopen jaren ben ik op zoek gegaan naar de beste sollicitatiemethodes en heb ik bij mijn cliënten gezien wat werkt en wat niet werkt.

En ik kan je één ding vertellen…

99% van de tips die je online vindt gaan je niet helpen om je droombaan te veroveren. De echt grote problemen worden namelijk zelden tot nooit behandeld.

Problemen zoals:

PROBLEEM #1: We willen niet zo maar een baan. We willen een baan waar we energie van krijgen. Iets dat we ECHT leuk vinden. Als je de lat maar laag genoeg legt, kan iedereen wel een baan vinden. Maar hoe verover je nou juist die ene baan die perfect matched met wat je echt leuk vindt?

PROBLEEM #2: Soms voelt het onmogelijk om te kiezen. Je hebt niet maar één passie of één interesse. Je vindt meerdere dingen leuk. Hoe open je een deur zonder andere deuren definitief te sluiten?

PROBLEEM #3: Je weet dat je jezelf moet verkopen maar vindt het vreselijk om over jezelf op te scheppen. Het voelt gewoon niet goed. Hoe presenteer je jezelf zo gunstig mogelijk zonder je te voelen als een gladde verkoper?

PROBLEEM #4: We horen vage tips over dat je moet netwerken maar niemand die je daadwerkelijk vertelt HOE je dit doet. Netwerkevenementen lijken je maar niks en je voelt er ook weinig voor om steeds oproepen te plaatsen op sociale media – je wilt anderen er niet mee tot last zijn. Leuk die algemene netwerkadviezen maar HOE werkt dit dan?

PROBLEEM #5: We weten dat we moeten onderhandelen maar zodra we een beetje tegengas krijgen, geven we al snel toe. Hoe onderhandel je een mooi salaris of een extra week vakantie per jaar zonder dat je het risico loopt de relatie te vertroebelen nog voordat je überhaupt begonnen bent?

Niet de minste problemen…

Gelukkig is er voor elk van deze problemen een praktische oplossing…

Maar deze ga je niet vinden door er naar te googelen.

De enige manier om te ontdekken hoe dit werkt, is door het proces keer op keer van heel dichtbij mee te maken, steeds te analyseren wat wel en niet werkt en dit proces tot in de puntjes te verfijnen. Theorieën zijn leuk maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de resultaten die worden behaald in de praktijk.

Dat is wat mijn positie zo uniek maakt.

Ik heb dit proces als sollicitatiecoach namelijk honderden keren van heel dichtbij meegemaakt. Bij bedrijven van alle soorten en maten en in allerlei branches. Mijn coachees zijn aangenomen bij bedrijven zoals Shell, Capgemini en McKinsey. Maar ook bij bedrijven in het MKB, bij start-ups en zelfs bij non-profitorganisaties.

Al deze praktijkervaring heeft mij één ding geleerd: er is weldegelijk een blauwdruk voor het veroveren van je droombaan. Een ‘droombaansysteem’ die voor iedereen werkt die bereid is actie te ondernemen.

Deze droombaanformule is gebaseerd op drie geheimen.

GEHEIM #1

Begin bij het begin: de psychologie achter het vinden van een droombaan

Bijna iedereen negeert de psychologie en mindset die fundamenteel zijn voor het veroveren van een droombaan.

Waarom?

De meeste mensen weten simpelweg niet beter. Het is iets waar je pas achter komt wanneer je het proces tientallen tot honderden keren van heel dichtbij hebt meegemaakt en de resultaten tot in de puntjes hebt geanalyseerd.

Natuurlijk, praktische tips en strategieën zijn belangrijk. En geloof me, je gaat ontzettend veel strategieën leren. Van woord-voor-woord scripts om duizenden euro’s meer salaris te onderhandelen tot email-templates die je kunt gebruiken om contact te maken met belangrijke mensen in je branche.

Je leert in deze cursus ontzettend veel krachtige technieken en elk van deze technieken heeft de potentie om je leven compleet te veranderen.

Maar al deze strategieën werken pas als je mindset goed is en je je bewust bent van je eigen psychologische processen. Deze kunnen je maken of breken.

Het dialoog dat je voert in je hoofd, de overtuigingen die je hebt over wat werkt en niet werkt en de manier waarop je omgaat met moeilijke situaties… ze zijn allemaal doorslaggevend voor je vermogen om een prachtige baan te veroveren.

Het punt is dit: als je psychologische barrières hebt die je onbewust saboteren, maakt het niet uit hoe krachtig de strategieën zijn die je leert. Je kunt pas winnen als je een winnaarsmentaliteit hebt.

Zie wat deze studenten over dit onderwerp te zeggen hebben:

“Ik twijfelde ontzettend aan mezelf en of ik wel goed genoeg was voor een droombaan. Waarom ik wel en anderen niet? Het cursusmateriaal heeft me wat dat betreft echt uit mijn comfortzone getrokken en me anders leren kijken naar mezelf en wat ik kan. Echt een heerlijk gevoel.”

Florien

Junior project management consultant

“Ik had het niet verwacht maar de module over de psychologie was een echte eye-opener. Ik realiseer me nu eigenlijk pas hoe ik al jarenlang verlammende overtuigingen heb die me tegenhouden om actie te ondernemen en knopen door te hakken. Zoals de angst om verkeerde keuzes te maken. Het advies om mijn overtuigingen te testen is echt life-changing.”

Karsten Verheijen

Sr. Accountmanager

Maar de psychologie is pas het begin.

Zodra het fundament goed is, kunnen we gaan bouwen aan het systeem om razend effectief te solliciteren. Niet door te letten op microtactieken maar door je te richten op de macrotactieken. Of beter gezegd: door gebruik te maken van de kracht van het sollicitatie-hefboomeffect.

GEHEIM #2

Gebruik de kracht van het sollicitatie-hefboomeffect

Er is een kleine groep mensen die baan na baan krijgt aangeboden. Vaak zelfs zonder dat ze actief op zoek zijn en zelfs wanneer het niet goed gaat met de economie.

Wat doen zij anders dan de rest?

Zij doen de 20% van de activiteiten die 80% van het eindresultaat bepalen. Met andere woorden, ze maken gebruik van het sollicitatie-hefboomeffect.

Terwijl de gemiddelde sollicitant urenlang bezig is met triviale details zoals lettertypes, richt de tweede groep zijn energie op de paar dingen die keer op keer bewezen hebben een ENORME impact te hebben.

In de cursus ga je talloze voorbeelden van dit soort hefbomen vinden. Maar een treffend voorbeeld om nu kort te bespreken is de verborgen arbeidsmarkt.

Terwijl de meeste mensen eindeloos speuren naar interessante vacatures en solliciteren via de voordeur, leert de tweede groep via hun netwerk over vacatures die vaak nog niet eens zijn geadverteerd. Of worden er zelfs banen speciaal gecreëerd om de beste mensen te kunnen vastleggen.

Zie dit onderzoek van Intelligence Group waarin is gekeken naar de kanalen die het vaakst leiden tot een nieuwe baan:

Netwerken is veruit het effectiefste medium om een baan te veroveren maar bijna iedereen richt zich op de standaard-sollicitatie.

Als je solliciteert naar functies die nog niet zijn geadverteerd, hoef je ook niet te concurreren met honderden anderen. Bovendien heb je, als je het goed aanpakt, zelfs al iemand die een goed woordje voor je kan doen en je insider information kan geven over de organisatie en de functie.

Het mooiste is dat dit onderzoek nog slechts het puntje van de ijsberg laat zien.

…meer dan de helft van ALLE banen wordt vervuld voordat deze OOIT ergens worden geadverteerd. Dat betekent dat de meeste banen al zijn vergeven voordat je er ooit van te weten komt.

Als de verborgen arbeidsmarkt groter is dan de openbare arbeidsmarkt, waarom hoor je hier dan zo weinig over?

Heel simpel: de meeste mensen weten niet beter. En degene die het wel weten, hebben doorgaans geen flauw idee hoe ze er gebruik van kunnen maken. Want eerlijk is eerlijk, netwerken is nog niet zo eenvoudig.

Maar ook dat leer je in deze cursus.

“Achteraf gezien ben ik eigenlijk bijna altijd via via in banen gerold alleen had ik hier nooit bij stil gestaan. Toen de module vrij kwam en dit inzicht klikte, heb ik meteen zeven mailtjes verstuurd op basis van de voorbeelden die je liet zien. Nu een week later staan er twee gesprekken op de planning en heb ik donderdag nog een informele koffiemeeting met een manager bij een potentiële droomwerkgever.”

Laura Verbeek

Gedragsdeskundige

Ik zei altijd dat netwerken niets voor mij was maar ik heb het op jouw aanraden toch geprobeerd en ik ben helemaal om. Het was echt even omschakelen maar na vijf netwerkgesprekken ben ik er wel achter dat dit DE MANIER is om meer te leren over de functie en over hoe het is om ergens te werken.”

Jacco van Ginkel

Accountmanager MKB

Ik beloof je dat naarmate je dieper in de materie duikt, je steeds meer verbaasd zal zijn over hoe je jouw sollicitaties vooralsnog hebt aangepakt. Er zijn hefbomen, zoals deze, die je kunt gebruiken in het hele proces.

In het droombaanprogramma leer je ze allemaal: van de manier waarop je droombanen en droomwerkgevers identificeert tot hoe je een krachtig curriculum vitae opstelt en een prachtig salaris onderhandelt.

Maar wat nog veel belangrijker is, is dat je in dit programma niet slechts een lijst krijgt met losse technieken en strategieën. Je kunt namelijk gebruik maken van een volledig system dat inhaakt op ALLE hefbomen in het droombaanproces.

GEHEIM #3

Gebruik een bewezen systeem dat je stap-voor-stap laat zien wat je moet doen

Solliciteren zonder een bewezen systeem is alsof je geblinddoekt van de zwarte piste probeert te skiën. De kans dat je erin slaagt is nihil en wanneer het fout gaat is de schade soms niet te overzien.

Na honderden tegenstrijdige sollicitatietips gelezen te hebben, zien de meeste door de bomen het bos niet meer. Tel hier een paar afwijzingen bij op en je hebt een krachtig recept voor teleurstelling, verwarring en wanhoop.

Het resultaat is dat mensen bij me aankloppen met vragen als:

… wat is een goede openingszin voor mijn sollicitatiebrief?
… wat voor vragen kan ik stellen tijdens het gesprek?
… hoeveel bladzijdes is ideaal voor een cv?

Maar al deze vragen richten zich op dingen die ONBELANGRIJK zijn.

Ze gaan in op microtactieken die onderaan de streep weinig tot geen verschil maken. Dit zijn niet de zaken om je druk over te maken. Het is veel zinvoller om na te denken over de macrostrategieën.

Wat zijn de hefbomen die ik kan gebruiken?

De oplossing is niet om meer losse tips te verzamelen maar om een bewezen systeem te gebruiken dat je stap-voor-stap precies laat zien: wat je moet doen, wanneer je dat doet en hoe je dat precies doet.

“Het was echt super fijn om een duidelijk proces te hebben waar ik op terug kon vallen. Uiteindelijk is dat voor mij het grootste voordeel geweest van deze cursus. Met name op de momenten dat het even goed tegen zat en ik het gevoel had er doorheen te zitten, hielp het om niet na te hoeven denken over de stappen maar om het gewoon te doen.”

Daniel de Boer

Online marketeer

“Voordat ik begon zag ik echt door de bomen het bos niet meer. Er zijn zo ontzettend veel tips te vinden en iedereen zegt weer wat anders. Het feit dat het [droombaansysteem] alles-in-een is, is echt een enorme verademing”

Jasmin Grzybeck

Managing consultant

Als meer informatie altijd de oplossing was, zou iedereen met een internetverbinding multimiljonair zijn met staalharde buikspieren en de perfecte partner.

Wat je nodig hebt, is een goed stappenplan. Iets dat je helpt om de juiste actie te ondernemen op het juiste moment.

Met een goed systeem hoef je nooit meer te twijfelen over wat je doet, weet je altijd wat je volgende stap is en zal je als gevolg hiervan een enorme boost in zelfvertrouwen krijgen.

Met een goed systeem ben je klaar om te winnen.

Als je vastbesloten bent om jouw droombaan te gaan veroveren, heb je drie opties…

Optie #1: Je kan proberen om het zelf uit te vogelen.

Dit is de strategie die de meeste mensen volgen.

Natuurlijk kan je proberen om alles zelf uit te vogelen. Maar je weet uit ervaring dat het een ingewikkeld proces is. De meeste sollicitatietips zijn oppervlakkig, tegenstrijdig, verwarrend en vaak ronduit slecht. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om al deze losse puzzelstukjes om te zetten in een strategisch stappenplan.

Het is niet voor niets dat slechts 13% van de Nederlanders een droombaan heeft. Het kostte mij ook jaren om erachter te komen terwijl ik er dag in dag uit mee bezig ben.

Het is was mijn obsessie en toch duurde het zes jaar…

Optie #2: Schakel een coach in

Dit is een gok.

Nederland telt 40.000 zelfstandige coaches. Ruim 80% van hen kan hier niet van rondkomen (je kunt je afvragen waarom) of doet het als hobby.

Natuurlijk zitten er ook een aantal goede tussen (*kuch* ik! *kuch*) maar hoe onderscheid je deze van de slechte?

Bovendien zijn er bijna geen coaches die zich specialiseren in solliciteren en al helemaal niet in het veroveren van je droombaan.

Kosten? Rond de €150 per uur. Geen garanties.

Grotere arbeidsbureaus geven wat meer zekerheid op een baan maar daar is ook alles mee gezegd. Hun doel is om mensen aan het werk te helpen. Wat voor werk dat is, maakt ze niet uit. Ik garandeer je dat zij je niet zullen leren hoe je je droombaan verovert of hoe je het onderste uit de kan haalt tijdens de onderhandeling.

Om nog maar te zwijgen over het prijskaartje van €5.000 tot €15.000.

Maar er is nog een derde optie…

Optie #3: Een bewezen systeem voor het veroveren van je droombaan

Wat maakt het droombaanprogramma dan zo anders?

Het droombaanprogramma is geen lijst met sollicitatietips dat als los zand aan elkaar hangt. Het is een volledig systeem dat zichzelf keer op keer heeft bewezen.

Het droombaanprogramma is NIET gebaseerd op onderbuikgevoelens maar op strategieën die met succes zijn getest in de praktijk.

Het is niet die ene ‘gouden tip’ die je leven gaat veranderen. Het is een volledig systeem waar je op terug kunt vallen als je het even niet meer weet.

Ik doe je geen beloftes om van €30.000 naar €150.000 salaris te gaan of om promotie te maken door het dagelijks te visualiseren. Het programma is een roadmap waarin je stap-voor-stap een realistisch pad naar je droombaan volgt

DAT is wat het programma anders maakt.

Stel je voor…

… nooit meer het gevoel hebben dat je ‘vastzit’ in je baan?
… nooit meer zorgen maken over baanzekerheid?
… dat je je de levensstijl kunt veroorloven die je zou willen?

Hoe zou het voelen om, een aantal maanden vanaf nu, elke ochtend wakker te worden en vol enthousiasme en energie naar je werk te gaan?

Maak kennis met het programma waarin je in acht weken ALLES leert om je droombaan te veroveren.

In het droombaanprogramma laat ik je in acht weken tijd zien hoe je 1) je droombaan identificeert en 2) hoe je deze droombaan verovert.

Dit is hoe het werkt:

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe videoles. In deze les laat ik je stap-voor-stap zien wat de EXACTE volgende stappen zijn om te zetten. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent. Het enige wat jij hoeft te doen, is gedisciplineerd de stappen volgen.

Daarnaast zitten bij de videotrainingen diverse extra trainingsmaterialen zoals Excel-bestanden, e-mailscripts en missierapportages van andere studenten.

Als je één of meerdere van de volgende vragen met ‘ja’ kan beantwoorden, is dit programma voor jou:

 • Wil je wat anders maar zie je door alle tegenstrijdige informatie door de bomen het bos niet meer? Dit programma laat je EXACT zien hoe je het aanpakt van begin tot eind.
 • Maak je je op zondag al druk over het feit dat je maandag weer naar je werk moet? Dit programma laat je zien hoe je een baan identificeert en verovert die je juist energie geeft.
 • Wil je je nooit meer zorgen hoeven maken over ontslagrondes of de staat van de economie? Je gaat niet alleen leren om volledig zelfredzaam te zijn in het veroveren van het werk dat je wil maar ook hoe je ervoor zorgt dat anderen jou gaan benaderen met geweldige kansen. Zelfs als je hier niet actief naar op zoek bent.
 • Wil je een paar duizend euro extra verdienen of een week extra op vakantie kunnen per jaar? Ik laat je exact zien hoe je jouw marktwaarde kunt berekenen en geef je de woord-voor-woord scripts die je kunt gebruiken tijdens de onderhandeling.

Een voorproefje van de dingen die je gaat leren in het droombaanprogramma…

MODULE 1 - HET SYSTEEM

Introductie van de basisprincipes van het programma

 • Waarom zoveel slimme mensen er niet in slagen hun droombaan te veroveren, waarom hier zo weinig aandacht aan besteed wordt en hoe je dit probleem oplost.
 • De schildpadstrategie om het droombaanproces te superchargen.
 • De drie sluipmoordenaars die ervoor zorgen dat ruim 8 van de 10 mensen in Nederland werk doen waar ze niet gelukkig van worden.
 • De vijf principes van dit systeem die jouw carrière en de manier waarop je solliciteert radicaal zullen veranderen.
 • De acht stappen van dit systeem en de kracht van altijd precies weten wat je moet doen en precies op welk moment.
MODULE 2 - DROOMBAAN

De stap-voor-stap methode om je droomfunctie te identificeren

 • De drie problemen die je ervan weerhouden te ontdekken wat jouw droombaan is en hoe je deze overwint.
 • Hoe je stopt met twijfelen over wat je passie is zonder dat je je passie hoeft op te geven.
 • Het sollicitatie-hefboomeffect: de 20% van de tactieken en strategieën die bijna niemand gebruikt maar de zoektocht naar je droombaan volledig gaan transformeren.
 • Waarom geen enkele test jou kan vertellen wat jouw droombaan is en de drie concrete stappen die je kunt zetten om hier WEL achter te komen.
 • De methode om van tevoren te bepalen of een droombaan ook daadwerkelijk een droombaan is.
MODULE 3 - DROOMWERKGEVER

De methode om droomwerkgevers te identificeren

 • Een bewezen stap-voor-stap plan om jouw droomwerkgevers te identificeren.
 • De startup-strategieën om razendsnel te verifiëren of jouw droombaan daadwerkelijk een droombaan is.
 • De twee manieren waarop je gebruik kunt maken van de enorme potentie van de verborgen arbeidsmarkt.
 • Het overvloedprincipe om een constante stroom aan interessante opties te creëren totdat je degene vindt die perfect bij jou past.
MODULE 4 - NETWERKEN

Netwerken voor niet-netwerkers

 • Hoe je een sterk netwerk opbouwt van ambassadeurs en experts zonder eindeloos kaartjes uit te delen of netwerkevenementen te bezoeken.
 • De woord-voor-woord emailscripts die je kunt gebruiken om deze ambassadeurs en experts te benaderen en hoe je ervoor zorgt dat dit contact niet snel verwatert.
 • De kracht van de warme introductie en waarom deze strategie voordelen biedt voor iedereen in het proces.
 • Hoe je op een ethische manier insider information opdoet welke je vervolgens kunt gebruiken in de rest van het droombaanproces.
MODULE 5 - ZELFMARKETING

Een onweerstaanbare persoonlijke marketingcampagne

 • Hoe je de wijsheid van Yoda inzet om een onweerstaanbare persoonlijke marketingcampagne te creëren
 • Een compleet nieuwe manier om over het sollicitatieproces na te denken, inclusief diverse casestudies om je op weg te helpen.
 • De specifieke boodschap van je campagne die gegarandeerd de aandacht weet te vangen van ELKE werkgever.
 • De effectiefste methode om werkgevers op een geloofwaardige manier te onderwijzen in de waarde die je hen te bieden hebt.
MODULE 6 - MARKETINGDOCUMENTEN

Hoe je onweerstaanbare marketingdocumenten opstelt

 • Wat voor de werkgever veruit het ALLER-BELANGRIJKSTE is en wat bijna niemand duidelijk naar voren laat komen in zijn curriculum vitae en sollicitatiebrief.
 • De klassieke denkfout die ertoe leidt dat veel cv’s tranen trekkend slecht zijn en waarom werkgevers spontaan in slaap vallen van sollicitatiebrieven.
 • Hoe je er binnen zes seconden voor zorgt dat werkgevers jou zien als uitstekende kandidaat.
 • Het Hollywood-principe om zoveel mogelijk impact te maken met zo min mogelijk woorden.
 • De Bert-en-Ernie-test om te bepalen of je effectief communiceert.
MODULE 7 - SOLLICITATIEGESPREK

Een onuitwisbare indruk maken tijdens je sollicitatiegesprek

 • De VAV-techniek om de moeilijkste sollicitatievragen (ook onverwachte vragen) te beantwoorden, zoals ‘wat is je grootste zwakte?’ en ‘waarom zouden we voor jou moeten kiezen?’.
 • De dating-paradox, hoe je omgaat met zenuwen en de drie kenmerken van de ideale nieuwe collega.
 • De oeroude methode om te spreken op een manier waarop het brein van de ander LETTERLIJK niet kan stoppen met luisteren.
 • De vijfpuntsagenda-techniek en hoe je hiermee een duidelijk beeld van jezelf vormgeeft in de ogen van de werkgever.
 • Het cruciale ding waar interviewers op letten dat nog belangrijker is dan je kwalificaties voor de baan.
MODULE 8 - ONDERHANDELEN

Hoe je een geweldig salaris onderhandelt zonder risico te lopen

 • De #1 reden waarom je ALTIJD moet onderhandelen (en waarom dit je juist aantrekkelijker maakt voor werkgevers).
 • Hoe je het moment bepaalt waarop je jouw salariseisen kenbaar maakt en de precieze woorden die je kunt gebruiken om het noemen van een bedrag uit te stellen tot het juiste moment in het proces.
 • Het stap-voor-stap proces om te bepalen wat jouw marktwaarde is en hoe je deze informatie gebruikt tijdens het gesprek.
 • Hoe je omgaat met een harde ‘nee’ en hoe je het gesprek kunt ‘redden’ wanneer de toon negatief dreigt te worden.
 • Hoe je reageert op smoesjes zoals ‘we werken met vaste loonschalen’ of ‘we kunnen je niet meer geven dan anderen die hetzelfde werk doen’.

“Ik onderhandelde altijd al wel maar vooral op gevoel. Jouw strategie heb ik twee weken terug voor het eerst in kunnen zetten. Na het eerste aanbod heb ik een extra verhoging van bijna €8.000 uit de onderhandeling gesleept, nog exclusief vervoerskosten.

NANDO STEENHUIS

Financieel adviseur

“Ik heb uiteindelijk toch besloten bij mijn huidige werkgevers te blijven. Niet alleen omdat ik een salarisverhoging van 15% heb gekregen maar vooral omdat ik ook een ander takenpakket onderhandeld heb. Meer betaald voor leuker werk, goed geregeld!”

RALPH DE GROOT

Media consultant

In dit programma laat ik je stap-voor-stap zien hoe je de baan van je dromen gaat veroveren

Zoals je ziet is DROOMBAAN een meer dan compleet programma dat je PRECIES laat zien hoe je jouw droombaan kunt veroveren. Alles wat je moet weten, wordt behandeld. En alles wat je niet hoeft te weten, dat slaan we lekker over. In dit programma draait het volledig om resultaat, niets meer en niets minder.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat er geen enkel programma is dat hier ook maar een klein beetje op lijkt. De strategieën en methodes die je gaat leren zijn nergens anders verkrijgbaar. Ook durf ik mijn hand ervoor in het vuur te steken dat het met kop en schouders boven alles uitsteekt dat je elders vindt (als je iets soortgelijks überhaupt al kunt vinden).

Maar voordat ik je vertel hoe je je kunt aanmelden, zijn er een aantal selectiecriteria die ik met je wil bespreken. Dit programma is namelijk niet voor iedereen.

Dit programma is NIET voor jou als je:

 • Op zoek bent naar een magische test waar je droombaan uit komt rollen. Die test bestaat niet. Er is maar één manier om je droombaan te vinden en dat is door uit je comfortzone te stappen en actie te ondernemen. In dit programma laat ik je stap-voor-stap zien hoe.
 • Niet bereid bent een aanzienlijke hoeveelheid tijd (minimaal 5-10 uur p/w) en moeite in het programma te stoppen. Het programma is zeer tijdsintensief.
 • Op dit moment 40K verdient en verwacht 150K te verdienen na het programma.
 • Een coach bent en dit programma wil gebruiken voor je eigen dienstverlening. Dit programma is alleen voor particulieren die hun droombaan willen veroveren.
 • Op dit moment baanloos bent. De enige uitzondering hierop is als je genoeg spaargeld hebt om ten minste 6 maanden comfortabel te kunnen leven.

Dit programma is WEL voor jou als je:

 • Vastbesloten bent dat je een droombaan wil veroveren. De absolute wil is er maar het ontbreekt je nog aan een goed stappenplan.
 • Bereid bent hard te werken en buiten je comfortzone te treden. Bijvoorbeeld door af te spreken met mensen voor koffie of door sollicitatiegesprekken te oefenen voor een camera. Ik kan je dingen laten zien maar uiteindelijk moet JIJ het doen.
 • Een intelligente doorzetter bent die zijn carrière en leven naar het volgende niveau wil tillen. Persoonlijke ontwikkeling is heel belangrijk voor je.
 • Bereid bent om flink te investeren in jezelf. Dit in de wetenschap dat dit programma zichzelf zal terugbetalen voor de rest van je leven.

Zie wat voor bijzondere resultaten behaald worden door mensen die nog slechts een fractie van mijn materiaal hebben gebruikt…

Naast sollicitatiecoach ben ik tevens auteur van twee sollicitatieboeken. Hieronder vind je enkele van de tientallen mensen (de laatste keer dat ik telde waren het er 70+) die vertellen over hun resultaten met mijn materiaal in boekvorm.

Als ik onderstaande resultaten al weet te bereiken met slechts twee boeken, kan je je voorstellen wat ik voor jou kan betekenen met een compleet programma?

“Toen ik na 18 jaar boventallig verklaard werd, maakte ik me best wel zorgen. Ik heb op basis van het cv-handboek vervolgens een goed cv opgesteld en deze gepost op Linkedin, Nationale vacaturebank, intermediar en Monsterboard.

Maandagmorgen werd ik gebeld door het eerste detacheringsbureau, gesprek de volgende dag. Terwijl ik naarstig op zoek ging naar een nieuw pak werd ik gebeld door de volgende headhunter en zo ging het weken lang door. Ik had bijna een secretaresse nodig om alle afspreken uit elkaar te houden.

Perry, ik vergeet je niet en waardeer je enorm, ik en mijn gezin hebben iedere dag plezier van wat ik dankzij jou bereikt heb de afgelopen maanden. Niets dan lof en nogmaals bedankt voor het meehelpen aan mijn nieuwe toekomst!”

PIET HEINIS

(54 jaar)

“Sinds de aanschaf van het sollicitatiebriefhandboek word ik eigenlijk op iedere functie, waarop ik goed match, uitgenodigd voor een gesprek.”

FRED DOKTER

Projectmanager

“Ik heb [het cv-handboek] sinds begin mei in mijn bezit. Het heeft me geweldig goed geholpen aangezien ik nu een job heb! Hartelijk dank.”

BEA MATTHIJS

QC assistent

Alsof dit alles nog niet genoeg is, ontvang je tevens de volgende bonussen als je je vandaag nog aanmeldt voor het programma:

BONUS #1

60 dagen onbeperkte digitale ondersteuning

Er is op dit moment geen enkele andere manier om persoonlijke coaching van mij te krijgen.

Maar als droombaanstudent krijg je directe toegang tot mij voor 60 dagen. Je lees het goed: als je vragen hebt over het cursusmateriaal of solliciteren in het algemeen, stuur me dan een mail. Je ontvangt gegarandeerd een persoonlijk bericht van mij terug.

BONUS #2

Het curriculum-vitae-handboek executivepakket

Dit is het meest exclusieve pakket van het cv-handboek.

Naast het boek en het audioboek, ontvang je tevens 10 premium cv-sjablonen en vijf voorbeeld-cv’s. Deze heb ik voor cliënten geschreven die hoge managementfuncties ambieerde met een minimumsalaris van €100.000.

BONUS #3

Het sollicitatiebrief-handboek premiumpakket, inclusief de MEGABUNDEL

Vind je brieven schrijven ook zo’n rotwerk?.

Met het sollicitatiebriefhandboek premiumpakket hoef je je hier nooit meer zorgen over te maken. Niet alleen leer je in het boek (en het audioboek) de formule om geweldige brieven te schrijven maar hoef je je met de MEGABUNDEL ook nooit meer zorgen te maken over een gebrek aan inspiratie.

BONUS #4

Een jaar lang toegang tot alle nieuwe materialen die worden toegevoegd.

Het concept ‘droombaan’ en hoe je deze verovert is mijn obsessie. Ik ben er dag en nacht mee bezig en constant op zoek naar manieren om het programma verder te perfectioneren.

Als droombaanstudent garandeer ik je, dat je toegang hebt tot alle nieuwe materialen die in het jaar na je aanmelding verschijnen, zonder extra kosten.

Een garantie die alleen ik kan bieden

Ik garandeer je dat als je de stappen van dit programma volgt, je meer carrièremogelijkheden zal hebben dan ooit tevoren. Meer gespreksuitnodigingen, meer contractaanbiedingen en meer vertrouwen dat het pad dat je volgt ook echt de juiste is.

Wat ik je niet kan beloven, is dat je na 8 weken je droombaan hebt veroverd. Dat kan niemand die volledig eerlijk is je beloven.

De realiteit is dat het veroveren van je droombaan een uitdagend proces is. Iets dat ik heb geleerd door het obsessief te bestuderen. Dit hele proces heb ik vervolgens zo gedetailleerd als mogelijk verwerkt in dit stap-voor-stap programma. Maar uiteindelijk ben jij degene die het werk zal moeten doen. Ik kan je het pad laten zien maar jij moet hem bewandelen.

Maar ik wil de beslissing zo makkelijk mogelijk voor je maken.

Als je niet volledig weggeblazen bent door de kwaliteit van dit programma, mag je me gedurende de eerste 14 dagen een mail sturen waarin je me laat zien dat je de opdrachten hebt gedaan maar geen resultaten hebt geboekt. Je krijgt dan zonder problemen je volledige investering van me terug. Ik claim de volledige verantwoordelijkheid voor de effectiviteit van dit programma.

Nu vraag je je misschien af:

‘Perry, hoe kan je zulke sterke garantievoorwaarden bieden?’

Heel simpel: ik heb 100% vertrouwen in het programma.

Bovendien gun ik iedereen een droombaan en weet ik dat hierop wachten gewoonweg niet werkt. Het enige dat werkt, is actie ondernemen. Daarom wil ik je met deze persoonlijke belofte dat laatste zetje geven om die eerste stap te zetten.

Als dit programma werkt, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Als het niet werkt, ben je een waardevolle ervaring rijker. Meld je daarom vandaag nog aan voor het programma en zet de eerste stap richting je droombaan.

– Perry

Het is belangrijk dat je vandaag een beslissing neemt

De aanmelding sluit op vrijdag, 1 december om 23:59. Als je de beslissing te lang uitstelt, loop je het risico niet mee te kunnen doen met het programma.

De eerste module start al op maandag 4 december en voor die tijd moet alles gereed worden gemaakt voor de deelnemers van het programma.

Wanneer de aanmeldingsprocedure gesloten is, zal het enige tijd duren voordat hij weer opent. Als ik dat doe, zal dat zijn met diverse extra bonussen en zal de prijs ook aanzienlijk stijgen om deze toevoegingen te rechtvaardigen.

Maar als je je nu aanmeldt, ben je niet alleen zeker van je aanmelding voordelig tarief maar krijg je ook een jaar lang toegang tot alle extra’s die worden toegevoegd aan het programma (en deze staan al op de planning).

Kies de optie die het beste bij je past

De tevredenheidsgarantie is van toepassing op beide versies.

AANBEVOLEN

Professional

Meest gekozen
 • Het volledige droombaanprogramma van 8 weken.
 • Wekelijkse Q&A zodat je nooit vastloopt gedurende het proces.
 • BONUS #1: 60 dagen onbeperkte toegang tot Perry bij vragen over het programma.
 • BONUS #2: het cv-handboek executivepakket.
 • BONUS #3: het briefhandboek + de MEGABUNDEL.
 • BONUS #4: 12 maanden toegang tot het programma en alle tussentijdse updates.

Tijdelijk slechts €1997

(dat is slechts 5,47 per dag voor een heel jaar toegang)

Direct aanmelden

Als je een vraag hebt, mail dan naar info@sollicitatiedokter.nl, gebruik de chatfunctie rechts onderin het scherm of bel tussen 09:00-19:00 naar 020-8932862.

Premium

 • Alles wat in het professionalpakket zit, plus:
 • 4 privé coaching-sessies per Skype (een per twee weken).
 • Een jaar lang de optie om eenmaal per maand een update-gesprek in te boeken per Skype voor extra ondersteuning.
 • Prioriteit bij ondersteuning.
 • Je volledige curriculum vitae wordt herschreven.
 • Live-training van een dagdeel met Perry voor het perfectioneren van gesprekstechnieken.
 • Extra training voor het perfectioneren van je onderhandelingsvaardigheden.
 • Eenmalige investering van €9997

  Motivatie indienen

  Als je een vraag hebt, mail dan naar info@sollicitatiedokter.nl, gebruik de chatfunctie rechts onderin het scherm of bel tussen 09:00-19:00 naar 020-8932862.

Waarom anderen gekozen hebben voor het programma

“Eerlijk gezegd heb ik dit programma gekozen om jou, Perry. Na zoveel verschillende tips en adviezen gelezen te hebben, zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik volg je al een aantal maanden en heb gemerkt dat je weet waar je het over hebt. Daarnaast klinkt het systeem heel logisch. Toen ik eindelijk de knoop had doorgehakt om een anderen baan te zoeken, was de keuze voor mij al snel gemaakt.”

Karsten Verheijen

Sr. Accountmanager

“Omdat ik het gevoel heb dat ik voor mezelf moet kiezen nu ik nog relatief jong en flexibel ben. Mijn salaris is goed maar het werk vind ik eigenlijk niet zo spannend. Door het salaris ben ik eigenlijk al te lang blijven hangen. Voor mijn gevoel moest ik kiezen tussen nu of nooit en heb ik voor het nu gekozen.”

Florien

Junior project management consultant

“Het is al meer dan 5 jaar sinds ik ben afgestudeerd en eigenlijk heb ik nog steeds geen idee welke kant ik op wil. Na allerlei testen en gesprekken met carrièrecoaches ben ik voor mijn gevoel niets wijzer. Misschien twijfel ik nu zelfs nog wel meer dan hiervoor. Dit programma voelt voor mij als een soort laatste redmiddel om mijn passie te vinden.”

Corina

Juridisch beleidsadviseur

“Ik wist al heel goed wat ik wilde maar ik had geen idee hoe ik mezelf moest verkopen. Na tientallen sollicitaties en amper uitnodigingen voor een gesprek wist ik dat er iets moest veranderen. Toen jij en het programma op mijn pad kwamen, wist ik dat ik het gewoon moest doen.”

Laura Verbeek

Gedragsdeskundige

“Omdat ik je al kende en daarom wist dat dit programma een obsessie voor je is. Ik wist wat ik aan je zou hebben en je hebt me zeker niet teleurgesteld!”

Ralph de Groot

Media consultant

“Het programma is voor mij vooral een manier om ervoor te zorgen dat ik nu eindelijk een keer doorzet met mijn plannen. Ik zeg al heel lang dat ik wat anders wil maar elke keer komt er weer wat tussen of heb ik een reden om het uit te stellen. Het programma en de investering zijn voor mij een manier om mezelf er nu eindelijk echt aan te gaan houden.”

Jasmine Wu

Student kunstacademie

“Niet als iedereen wil ik ook graag een droombaan. Maar hoe kom je erachter wat dat is? Ook lijkt de module over onderhandelen me ontzettend interessant. Wie wil er nou niet een hoger salaris…”

Daniel de Boer

Stagiair online marketing

“Ik heb een tijd lang geprobeerd om het alleen te doen. Wat ik merkte was dat hoe langer ik bezig was met het hele proces, hoe verwarrender ik het vond. Het feit dat jij een gestructureerd programma biedt, voelde voor mij een goede stok achter de deur.”

Jacco van Ginkel

Accountmanager MKB

Veelgestelde vragen over het programma

Is dit programma wel van toepassing op mijn specifieke situatie?

“Perry, mijn situatie is niet zo standaard. Ik werk in brance X, wil werken in branche Y, heb geen ervaring in deze branche en ben ook de jongste niet meer. Is het droombaanprogramma wel van toepassing op mij?”

Het systeem werkt op basis van twee criteria. Deze criteria staan los van zaken als branche, leeftijd, werkervaring en opleiding.

We denken vaak dat onze specifieke situatie zo anders is dan die van anderen, dat niets precies past. Maar bij het droombaanprogramma zijn al deze factoren geen belemmering.

Er zijn maar twee niet-onderhandelbare voorwaarden: je hebt de absolute wil om je droombaan te veroveren en je bent bereid om uit je comfortzone te stappen.

Als dit geldt voor jou dan is dit programma ook van toepassing op jou.

Is dit programma fiscaal aftrekbaar?

Omdat dit online programma gericht is op een toekomst beroep en verbetering van je arbeidsmarktsituatie, is het programma (minus de drempel van €250) in de meeste gevallen aftrekbaar van je inkomstenbelasting. De uiteindelijke goedkeuring ligt bij de belastingdienst maar meestal wordt de aftrek geaccepteerd.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee. Als je het programma niet in één keer kan betalen, is dit waarschijnlijk niet het juiste moment om deel te nemen. Het is een uitdagend proces waarbij je financiële situatie een aanzienlijke barrière kan vormen om goede langetermijnbeslissingen voor je carrière te nemen. Alleen het premium-programma kan eventueel in 2x worden betaald. Neem hiervoor contact op door te bellen naar 020 8932862.

Waarom is dit niet voor mensen die baanloos zijn?

Zoals gezegd hierboven, is het veroveren van je droombaan een uitdagend proces waarbij je financiële situatie een aanzienlijke barrière kan vormen. Het is ontzettend moeilijk om goede langetermijnbeslissingen voor je carrière te nemen wanneer je (financiële) zorgen hebt m.b.t. de korte termijn. De ervaring leert dat als je niet tenminste zes maanden comfortabel kunt leven van je spaargeld, dit niet een goed moment is om mee te doen met het programma.

Hoe volg ik het programma?

Het programma is volledig online. Elke week komt er een nieuwe module vrij die je kan bekijken door in te loggen in je persoonlijke droombaanaccount. Het enige wat je nodig hebt, is een actieve internetverbinding.

Wat als ik sommige weken heel druk ben en ik achter begin te lopen?

Geen probleem. Als je niet direct kunt starten of je hebt het even ontzettend druk op je werk, mis je niets. Het programma is juist zo ontworpen dat je deze volledig op je eigen tempo kunt volgen. Alles is vooraf opgenomen.

Hoe lang duurt het om het volledige programma te volgen?

De lessen duren acht weken. Het veroveren van je droombaan kan sneller gaan maar duurt naar alle waarschijnlijkheid langer. Dit hangt volledig af van jouw inzet en de resultaten die je krijgt tijdens het oriënteren op (en testen van) de arbeidsmarkt.

Maar dit is niet erg want je hebt ruim twaalf maanden toegang tot alle materialen in jouw persoonlijke droombaanaccount.

Wanneer begint het programma precies?

Het programma start op maandag 4 december. De aanmelding voor het programma sluit echter al op vrijdag 1 december. In de periode daartussen wordt je persoonlijke droombaan-account gereed gemaakt zodat je een vliegende start kunt maken.

Hoe zit het nu precies met de garantie?

Zoals gezegd heb je vier weken de tijd om het programma te proberen.

Wel moet je aantoonbaar kunnen maken dat je je in deze periode volledig hebt ingezet. Bijvoorbeeld door de kwaliteit en consistentie van je missierapporten. Elke week geef ik je een aantal missies en lever je een missierapport in.

Als je binnen de eerste vier weken tot de conclusie komt dat het programma niet werkt voor je, ondanks dat je netjes alle missies hebt uitgevoerd en de rapportages hebt opgesteld naar het beste van je kunnen, krijg je zonder problemen je investering weer terug. Even goede vrienden 🙂

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

Tijd voor paniek! 😉

Als je een vraag hebt die nog niet is beantwoord, laat dan even een berichtje achter via de chatfunctie rechtsonder in het scherm, stuur een mail naar info@sollicitatiedokter.nl of bel tussen 09:00-19:00 naar 020 8932862. Ik doe mijn best om alle vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Niet vergeten: de aanmelding voor het programma sluit vrijdag, 1 december om 23:59.

De kans is groot dat je, net zoals veel anderen, het gevoel hebt dat je het ook helemaal zelf kunt.

En weetje, misschien is dat ook zo.

Maar ALS het je lukt, kost het je sowieso een paar honderd uur. Dit is de tijd die je ten minste nodig hebt om zelf onderzoek te doen en op de pijnlijke manier te leren wat werkt en niet werkt.

Uren die je ook kunt besteden met vrienden en familie.

En ik begrijp dat je denkt dat dit “misschien voor anderen werkt maar ik weet niet of dit wel van toepassing is op mijn situatie”. Dat begrijp ik helemaal. Iedereen heeft zijn eigen verhaal.

Het mooie van dit programma is dat je achtergrond er helemaal niet toe doet. Het enige wat ertoe doet, is dat je de absolute wil hebt om een droombaan te veroveren en dat je bereid bent om uit je comfortzone te stappen. Bijvoorbeeld door af te spreken met experts binnen je vakgebied.

Bovendien heb je de mogelijkheid om het programma 14 dagen lang volledig risicovrij uit te proberen om te kijken of het bij je past. Twijfelen is dus nergens voor nodig.

Als je serieus werk wil maken van het veroveren van je droombaan, is nu het juiste moment om je aan te melden voor het droombaanprogramma.

Meld je nu direct aan en zet de eerste cruciale stap richting je droombaan

Aanmelding sluit:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dit is het moment om te beslissen welke versie van het programma het beste bij je past

AANBEVOLEN

Professional

Meest gekozen
 • Het volledige droombaanprogramma van 8 weken.
 • Wekelijkse Q&A zodat je nooit vastloopt gedurende het proces.
 • BONUS #1: 60 dagen onbeperkte toegang tot Perry bij vragen over het programma.
 • BONUS #2: het cv-handboek executivepakket.
 • BONUS #3: het briefhandboek + de MEGABUNDEL.
 • BONUS #4: 12 maanden toegang tot het programma en alle tussentijdse updates.

Tijdelijk slechts €1997

(dat is slechts 5,47 per dag voor een heel jaar toegang)

Direct aanmelden

Als je een vraag hebt, mail dan naar info@sollicitatiedokter.nl, gebruik de chatfunctie rechts onderin het scherm of bel tussen 09:00-19:00 naar 020-8932862.

Premium

 • Alles wat in het professionalpakket zit, plus:
 • 4 privé coaching-sessies per Skype (een per twee weken).
 • Een jaar lang de optie om eenmaal per maand een update-gesprek in te boeken per Skype voor extra ondersteuning.
 • Prioriteit bij ondersteuning.
 • Je volledige curriculum vitae wordt herschreven.
 • Live-training van een dagdeel met Perry voor het perfectioneren van gesprekstechnieken.
 • Extra training voor het perfectioneren van je onderhandelingsvaardigheden.
 • Eenmalige investering van €9997

  Motivatie indienen

  Als je een vraag hebt, mail dan naar info@sollicitatiedokter.nl, gebruik de chatfunctie rechts onderin het scherm of bel tussen 09:00-19:00 naar 020-8932862.